Шахрай обдурював людей, просто обмінюючи гроші. Фото


У столиці спіймали зловмисника, який ошукував людей біля пунктів обміну валют. Громадянам, що мали намір обміняти долари на гривні, він пропонував більш вигідний курс.

Жіночка, яка згодилася на обмін, під час перерахування у пачці з українськими грошима виявила, що не вистачає однієї купюри - 50 гривень.

Зловмисник вибачився, взяв пачку грошей у свої руки, доклав купюру, якої не вистачало, і повернув панянці, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України.

Звичайно, вдруге жінка не рахувала гривні і лише вдома пожалкувала про свою довірливість: в пачці замість 100-а та 50-ти гривневих банкнот знаходилися купюри номіналом 1-2 гривні. Ошукана звернулася до міліції.

Другий випадок, відомий правоохоронцям, шахрай скоїв аналогічним шляхом.

 
Фото ЦЗГ ГУ МВС України 
Згодом працівники карного розшуку райуправління з'ясували, що затриманого чоловіка - 47-річного громадянина Грузії - місяць тому за порушення правил перебування на території нашої держави примусово видворили за межі України.

Цього разу зловмисник мав паспорт зі зміненим ім'ям.

Центр зв'язків з громадськістю ГУ МВС України закликає громадян бути обережними і міняйте гроші лише в пунктах обміну валют.

У МВС попереджають, що зловмисники є спритними, крученими і... напрочуд люб'язними. Виявити їх злочинний намір звичайній людині дуже важко. Тому, щоб не стати їх жертвою,

Якщо ж Ви вже потерпіли від дій затриманого зловмисника, звертайтесь до Солом'янського райуправління столичної міліції за адресою: пр-т Повітрофлотский, 49, або телефонуйте за номерами: 275-33-00, 275-34-00, 02.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ