Столичні дороги відремонтовані на 95 відсотків



Фото picasaweb.google.com
Поточний ремонт доріг Києва уже виконано на 95%, що становить 96,6 млн. грн.

Про це заявив перший заступник мера Денис Басс.

"Цього року  на поточний ремонт вулиць виділено понад 100 млн. грн. Окрім того, активно виконується будівництво, реконструкція та капітальний ремонт вулиць", - розповів Басс. 

За його словами, зараз доводиться "надолужувати втрачене, тому що, на жаль, протягом десяти років нормативи поточного та капітального ремонту доріг не виконувалися".

Як повідомляє прес-служба КМДА, станом на 13 жовтня виконано поточний ремонт на 116 вулицях. Порівняно з минулими роками обсяги виконання ремонтних робіт зросли на 47 відсотків.

Окрім того найближчим часом міська влада планує відкрити нову вулицю Здолбунівську, яка розширюється вдвічі. Вона буде фактично дублером проспекту Возз'єднання і стане магістральною вулицею для усього Лівого берега.

Завдяки цьому, за словами заступника мера, буде розвантажено Ленінградську площу, а водії отримають можливість об'їжджати розв'язки, де поки трапляються затори. 

Окрім того, цього року виконуються роботи з реконструкції Московської площі. Це значно покращить транспортне сполучення для 200 тис. мешканців Голосіївського району внаслідок розвантаження транспортної розв'язки, розповів Басс.

Він відзначив, що пропускна спроможність транспортного вузла збільшиться з 9 тис. авто на годину до 12 тис.. Відновлена Московська площа дасть можливість поліпшити екологічний стан у районі. 

Наразі також відбувається реконструкція транспортної розв'язки на перетині Дніпровської набережної та проспекту Возз'єднання, транспортної розв'язки на перетині вул. Щусєва з вул. Тираспільскою біля ст. м. "Сирець", шляхопроводу на просп. Ак. Палладіна, мосту через Русанівський канал.

Ведеться будівництво Подільського мостового переходу, виконано капітальний ремонт вулиць Тарасівської, Лисенко, Б.Хмельницького, Московського проспекту. Завершено будівництво автомобільної дороги до ст. м. "Червоний хутір" тощо. 

За словами Басса, підприємства, які виконують роботи з поточного та середнього ремонту  на автомагістралях та шляхово-транспортних спорудах міста, виконують такі роботи у вечірні та нічні години робочих діб з 20.00 до 07.00, а також у вихідні цілодобово без обмежень руху. 

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ