Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48f492819ff6e/
Українська правда
Київ

Міська влада ігнорує рішення депутатів?

14.10.2008  15:37

Голова робочої групи з вивчення ситуації у транспортній галузі м. Києва Олександр Зінченко вважає, що Київська держадміністрація ігнорує рішення депутатів Київради.

Про це Зінченко заявив у вівторок, повідомляє прес-служба фракції БЮТ.

За його словами, рішення про підняття тарифів на рекламу суттєво збільшувало доходи комунального транспорту і мало бути ухвалене ще до 10 жовтня, але і 14 жовтня не відбулося жодних змін.

"Обговорюється,  що це може бути підвищення на 25%. Але мова йшла про зростання вартості реклами щонайменше у кілька разів. Нагадаю, вартість реклами у метро в Києві втричі менша, ніж, наприклад, у Харкові. Однак напевно, ми зачепили інтереси впливових людей", - сказав Зінченко.

Він також нагадав, що збільшення вартості реклами у метро та наземному транспорті мало стати найпершим механізмом для компенсації збитків комунальних перевізників, який запропонувала мерії робоча група з вивчення ситуації у транспортній галузі м. Києва.

"На жаль із 29 пунктів рекомендацій, що мали б покращити роботу комунального транспорту, мерія зробила лише один висновок: треба підняти тарифи для пасажирів і заговорила про 2 гривні", - сказав голова робочої групи.

Натомість, наголосив Зінченко, міська влада проігнорувала найпростіше рішення, яке стало би першим реальним механізмом компенсації, - зміну тарифів на рекламу у транспорті.

"Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.