Черновецький збере у себе європейських міністрів



У п'ятницю ввечері київський міський голова Леонід Черновецький влаштовує урочистий прийом на честь приїзду європейських міністрів сім'ї, молоді та спорту.

Як повідомляє Радіо "Київ-ФМ", близько 350 гостей чекатимуть з 19 години у приміщенні столичної адміністрації.

"Ми чекаємо всіх міністрів і гостей на урочистий прийом Київського міського голови в на другому поверсі в Колонній залі", - сказав начальник Головного управління сім'ї та молоді Сергій Березенко.

За його словами, там відбудеться офіційне привітання від міської влади і "таке неформальне спілкування з людьми, які їхали з Європи для того, щоб поспілкуватися в тому числі і з нами - киянами".

Як повідомляє газета "Хрещатик", у п'ятницю, 10 жовтня, до Києва приїхали представники 49 країн Ради Європи, зокрема, міністри з питань молоді.

Усі вони беруть участь у VIII Європейській міністерській конференції з питань молоді, на які буде розглянуто проект декларації, що міститиме план розвитку молодіжної політики Ради Європи на період до 2020 року.

Робота конференції розпочалася зранку 10 жовтня в Українському домі.

VIII Європейська міністерська конференція з питань молоді - це можливість міністрів різних європейських країн сформувати і оформити в одну декларацію план розвитку молодіжної політики на наступні 10 років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ