Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48edff0944506/
Українська правда
Київ

"Такий маленький, такий наглий" побажав Кличку незабутнього бою

09.10.2008  16:54


Секретар Київради Олесь Довгий подякував своєму колезі по Київській міській раді, видатному боксерові Віталію Кличку за запрошення на двобій за титул чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі, що відбудеться 11 жовтня в Берліні.

"Нехай Ваша потужність та гострота реакції залишаються на чемпіонській висоті", - побажав Кличку Довгий, повідомляє прес-служба Київської міськради.

"Я з великою повагою та шаною ставлюся до Ваших досягнень та перемог у світі великого боксу", - йдеться у листі секретаря Київради до Віталія Кличка.

"Впевнений - це буде незабутній бій, де Ви подаруєте шанувальникам боксу справжнє, захоплююче видовище. Адже вже сьогодні Ваш двобій здобув статус головної події спортивного року в професійному боксі", - додає Довгий.

Він також наголошує: "Мої симпатії, як Вашого колеги та шанувальника, будуть однозначно на Вашій стороні".  

Як відомо, у Довгого й Кличка склались не дуже добрі стосунки.

Зокрема, у грудні минулого року в Київраді між ними сталась скандальна сутичка у зв'язку з питанням "дерибану" землі.

У розпалі сутички на закиди Довгого Кличко сказав у присутності журналістів: "Олесь Станіславович, ви такий маленький, ви такий наглий, ви собі не можете уявити! Ви починаєте вчити таким речам, перевертати з білого на чорне, ви починаєте іти в сторону..."

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.