"Такий маленький, такий наглий" побажав Кличку незабутнього бою



Секретар Київради Олесь Довгий подякував своєму колезі по Київській міській раді, видатному боксерові Віталію Кличку за запрошення на двобій за титул чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі, що відбудеться 11 жовтня в Берліні.

"Нехай Ваша потужність та гострота реакції залишаються на чемпіонській висоті", - побажав Кличку Довгий, повідомляє прес-служба Київської міськради.

"Я з великою повагою та шаною ставлюся до Ваших досягнень та перемог у світі великого боксу", - йдеться у листі секретаря Київради до Віталія Кличка.

"Впевнений - це буде незабутній бій, де Ви подаруєте шанувальникам боксу справжнє, захоплююче видовище. Адже вже сьогодні Ваш двобій здобув статус головної події спортивного року в професійному боксі", - додає Довгий.

Він також наголошує: "Мої симпатії, як Вашого колеги та шанувальника, будуть однозначно на Вашій стороні".  

Як відомо, у Довгого й Кличка склались не дуже добрі стосунки.

Зокрема, у грудні минулого року в Київраді між ними сталась скандальна сутичка у зв'язку з питанням "дерибану" землі.

У розпалі сутички на закиди Довгого Кличко сказав у присутності журналістів: "Олесь Станіславович, ви такий маленький, ви такий наглий, ви собі не можете уявити! Ви починаєте вчити таким речам, перевертати з білого на чорне, ви починаєте іти в сторону..."

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ