Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48ecd76d485db/
Українська правда
Київ

Асія Ахат у столиці покаже пристрасть і порок

09.10.2008  11:03


Фото tabloid.pravda.com.ua
12 жовтня в Києві відбудеться перший сольний концерт Асії Ахат у рамках всеукраїнського туру "Пристрасть, порок і скрипка". Виступ співачки супроводжує симфонічний оркестр.

У концерті візьмуть участь вихованці дитячого будинку, котрі заспівають у фіналі разом з Ахат, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Основою програми стануть композиції з нової платівки співачки "Ангели не курять". Виступ супроводжуватиме збірний симфонічний оркестр. До слова, винятково чоловічий.

Крім хітів Асії Ахат, публіка почує твори Антоніо Вівальді та Йоганна Себастьяна Баха.

"Хочеться подарувати радість, творчість та професіоналізм", - сказала Ахат напередодні турне.

На концерт Ахат запросила викладача Музичної академії з Ніцци, де вона стажувалася, професора Марсельської консерваторії та диригента Марсельського симфонічного оркестру Філіпа Бріда.

Відомо, що у приватній колекції його друга є скрипка видатного майстра Страдіварі. Нині розглядається можливість привезення раритету на виступ української виконавиці. Принаймні наразі з власником скрипки ведуть переговори.

До всеукраїнських гастролей команда Ахат готувалася майже два роки. І спочатку тур збиралися присвятити боротьбі з дитячою наркоманією і назвати його "Ми обираємо життя". Проте згодом концепція дещо змінилася.

Концерт відбудеться 12 жовтня у Національному палаці мистецтв "Україна".

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.