Міська влада обіцяє знайти роботу для кожного студента



Фото Ліги
Студенти та випускники столичних вищих навчальних закладів матимуть змогу працевлаштуватися без проблем. Адже на базі ВНЗ Києва відкриваються філії Київського молодіжного центру праці, повідомляє прес-служба КМДА

"Столична влада зацікавлена у тому, аби молодь Києва мала змогу реалізувати свій потенціал. На жаль, є такі ВНЗ, які "штампують" дипломи, але випускники потім не працюють за здобутими спеціальностями. Натомість дуже важливим моментом є працевлаштування відповідно до обраної спеціальності", - сказав заступник мера Віталій Журавський.

За його словами, створені філії центру праці нададуть студентам максимум інформації про існуючі вакансії в столиці та допоможуть влаштуватися на роботу.

У філіях молодіжного центру праці студенти зможуть отримати допомогу у постійному, тимчасовому або сезонному працевлаштуванні та отримати консультації юристів та психологів з питань влаштування на роботу.

Також у центрі молода людина може отримати підтримку для початку власної підприємницької діяльності та консультації щодо участі у Всеукраїнських конкурсах "Бізнес-планів" та "Молодий підприємець року". 

"Через ці центри столична влада має змогу впроваджувати міську молодіжну політику, реалізовувати молодіжні соціальні проекти та програми, залучати студентів до участі у дослідженнях проблем молодіжного ринку праці. Саме за допомогою цих центрів ми організовуємо оздоровлення студентів, вони мають змогу брати учать у різноманітних екскурсійних програмах, пізнавальних турах, стажуватися або підвищувати кваліфікацію за кордоном", - розповів заступник мера. 

За словами Журавського, такі центри працевлаштування функціонують вже у 13 столичних вищих навчальних закладах.

Зокрема у Київському національному лінгвістичному університеті, Національному університеті харчових технологій, Київському національному університеті технології та дизайну, Національному авіаційному університеті, КНПУ ім. Драгоманова, Київському національному університеті будівництва та архітектури.

Крім того центри працевлаштування існують у Київському національному економічному університеті, КНУ ім. Т. Шевченка, Київському університеті права, Київському національному торгово-економічному університеті, Національному транспортному університеті, у Національному аграрному університеті та МАУП.

Крім того, до кінця року планується відкрити такі центри у Київському національному університеті фізичного виховання та спорту і Національному медичному університеті ім. Богомольця.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ