Кільчицька за кілька днів знову буде з Черновецьким



Фото tabloid.pravda.com.ua
Заступник столичного мера Ірена Кільчицька, яка перебуває в декретній відпустці, планує приступити до роботи в міськадміністрації 6-10 жовтня.

Про це вона сказала журналістам перед початком круглого столу із приводу захисту бездомних тварин, повідомляють "Українські новини".

"Планую вийти (на роботу) на наступному тижні", - сказала Кільчицька.

За її словами, вона дуже рада повернутися до роботи швидше, незважаючи на те, що офіційно її декретна відпустка закінчується 3 листопада. Також вона підкреслила, що сьогоднішню її участь у круглому столі не можна вважати офіційним поверненням на роботу.

Крім того, Кільчицька відзначила, що у зв'язку з її роботою в її дітей буде 4 няньки - дві в старшої дочки Моніки й дві - у новонародженого сина Марка.

Як повідомлялося, 21 вересня Кільчицька народила сина, а вже 26 вересня висловила намір повернутися на роботу в міськадміністрацію.

У червні мер Києва Леонід Черновецький пояснював звільнення Кільчицької з посади заступника голови Київміськадміністрації тиском на неї з боку Міністерства внутрішніх справ.

Черновецький заявив, що якщо Кільчицька захоче повернутися на роботу в мерію, то може претендувати навіть на посаду першого заступника голови.

У червні Кільчицька написала заяву про звільнення з посади заступника голови за власним бажанням.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ