Комунальну плату спіткає доля хліба і цін на проїзд?



Фото "Комсомольської правди"
Київська міська держадміністрація створила робочу групу для вивчення ситуації з тарифами на житлово-комунальні послуги в столиці.

Таке рішення було прийняте на засіданні Київради у четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше аналогічна робоча група булла створена для вивчення ситуації з цінами на хліб та по вивченню ситуації у транспортній галузі Києва.  

Починалося усе зі страйків та мітингів. Хоча, як відзначала свого часу член бюджетної комісії Київради Наталя Новак, усі вони були спланованими і переслідували єдину мету: підняти ціни, але начебто безвідносно до влади.

"Самі співробітники комунальних підприємств на пікет вийти не можуть. Вони, як і їх керівництво, люди залежні і за такі дії можуть бути звільнені. Це спланована акція за тією ж схемою, що і подорожчання соціальних сортів хліба. Людей вивели під стіни Київради, щоб зняти з себе відповідальність за підвищення цін", - так прокоментувала Новак страйк метрополітенівців.

Далі йшла гучна заява мера про те, що ціни піднімати не будуть ні в якому разі. Так було з хлібом, і під ту ж скрипку співав Черновецький про ціни на проїзд.

Згодом робочі групи рекомендували підняти ціну, щоб не було голоду/колапсу.

І врешті власне підняття цін. Причому винними у рості тарифів є хто завгодно, тільки не міська влада.

А Черновецький, який запевняв, що ціни не зростуть, може тільки розвести руками, мовляв, то ж не я. І почати інтенсивно працювати на майбутні вибори, роздаючи малозабезпеченим як не дотації на хліб, то безкоштовні проїзні

Нині той же сценарій повторюється з тарифами на компослуги.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ