На паркувальних талонах Київ заробив майже мільйон


"Київтранспарксервіс" протягом місяця продав майже 90 тисяч паркувальних талонів нового зразка.

Про це повідомив перший заступник мера Денис Басс.

За його словами, нові талони яскравіші, краще захищені від підробки. Зокрема при їх виготовленні використана захисна фарба, що світиться в ультрафіолетових променях, повідомляє прес-служба КМДА. 

"Наразі реалізовано 89 165 талонів нового зразка на суму майже 900 тисяч гривень - це удвічі більше, ніж за серпень цього року", - сказав Басс.

Він також відзначив, що новації у сфері паркування позитивно сприйняті киянами - скарг стосовно запровадження абонементних талонів нового зразка з боку водіїв не зафіксовано.

Позитивні тенденції спостерігаються і у користуванні послугою "мобільного паркування". За словами Басса, щомісяця зростає кількість користувачів цієї послуги на 30 відсотків.  

"Запровадження безготівкових форм розрахунку за паркування  допоможе нам припинити зловживання паркувальників. Незабаром у Києві з'являться паркомати, це буде ще одним шляхом до переходу на безготівковий розрахунок у сфері паркування", -  сказав заступник мера.

Також Басс звернув увагу на активізацію роботи евакуаторів на столичних вулицях, і відзначив, що протягом вересня  евакуйовано - 2 220 машин. Це принесло бюджету - 1 млн. 330 тисяч грн.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ