У Черновецького хочуть, щоб чиновники їздили на роботу на велосипедах?


Блок Черновецького виступає за ліквідацію пільг для чиновників, в тому числі місцевого рівня.

Про це у четвер заявила співголова фракції Черновецького Алла Шлапак, коментуючи рішення міського голови про продаж з аукціону службових автомобілів співробітників мерії.

"Принципова позиція нашого Блоку протягом всієї історії його існування полягає в тому, що влада має служити киянам, а не керувати ними. Ми виступаємо за ліквідацію пільг чиновникам, в тому числі місцевого рівня", - сказала Шлапак.

За її ловами, у багатьох країнах (значно заможніших, ніж Україна) чиновники самостійно вирішують питання, як їм доїхати на роботу та з роботи.

"Хтось обирає власне авто, хтось велосипед, а багато хто користується громадським транспортом, який в нашій столиці зараз став суттєво зручнішим", - додала Шлапак. 

Вона також відзначила, що підготовка аукціону з продажу службових автомобілів столичної мерії потребує певного часу, повідомляє прес-служба КМДА.

"Але я впевнена, що цей захід буде максимально прозорим і не дасть ніяких підстав про розмови про якісь гіпотетичні зловживання", - підкреслила Шлапак.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ