У столиці з'явився кінотеатр формату IMAX



фото з сайту кінотеатру
У Києві відкрився перший в Україні кінотеатр формату IMAX.

Гігантський екран IMAX досягає висоти семиповерхового будинку й спроектований таким чином, щоб "включати" периферійний зір людини і досить великий для показу кита в справжню величину, повідомляє сайт кінотеатру.

Запатентована 6-ти канальна звукова система забезпечує вражаючу чутність і якість для кожного глядача в залі.

IMAX гарантує зображення величезних розмірів і найвищої якості, а екран IMAX повністю переносить у дію фільму, створюючи ефект присутності у середині зображення. 

Побачити об'ємну картинку у такому кінозалі можна лише за допомогою спеціальних окулярів, адже на екрані відразу показують аж дві картинки - окремо для лівого і правого ока. Окуляри глядачі отримують на вході.

Протягом кількох місяців охочі можуть переглянути два документальні фільми "Життя глибин" та "Космічна станція". Проте вже зовсім скоро у форматі 3D обіцяють "Мадагаскар-2", "Ніч у музеї-2", "Монстри проти прибульців", "Шрек-4", "Трансформери-2" та інші. Вартість квитків на об'ємне кіно від 35 до 45 гривень.

Кінотеатр IMAX знаходиться в розважально-торговому центрі - "Блокбастер", що на Московському проспекті, 34-в.

Крім того, тут знаходиться ще низка розваг. А саме 12-ти зальний мультиплекс; роледром; боулінг, більярд, тир; дитячий розважальний комплекс і Q-zar; ігрові автомати та комп'ютерний клуб.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ