У столичних лікарнях вже стало тепліше



Фото www.city.cv.ua

У зв'язку з різким зниженням температури повітря з 19 вересня було розпочато подачу тепла до лікувальних закладів, у першу чергу до дитячих лікарень та пологових будинків, повідомляє прес-служба КМДА. 

Станом на 24 вересня забезпечено теплопостачання 47 лікувальних установ: 7 пологових будинків; 10 дитячих лікарень; 3   дитячих санаторії; 27 дорослих лікувальних закладів, в яких є стаціонарні відділення. 

Температура повітря в приміщеннях сягає від +20° до +24°, у пологових будинках - до + 27°. 

З 11 дитячих лікарень наразі не опалюється тільки Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня на вул. Дегтярівській, 23 з причини виконання робіт на ділянці магістральних тепломереж, які забезпечують подачу тепла до установи і перебувають на балансі АЕК "Київенерго". Сьогодні температура в приміщеннях лікарні забезпечується електричними обігрівачами і становить +20° - +22°.

За інформацією Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА, з метою забезпечення нормативного температурного режиму в приміщеннях лікувальних закладів було проведено відповідну роботу. За її результатами наразі всі установи готові до опалювального сезону.

До роботи готові у тому числі 17 котелень (12 газових, 5 на твердому паливі). До котелень, що працюють на твердому паливі, завезено 366 тонн вугілля.

Крім того, виконано роботи, які лікувальні установи проводили своїми силами: утеплено приміщення, засклено вікна, підготовлено снігоочисний інвентар тощо. 

Завершення ремонтних робіт тепломагістралей і підключення решти закладів заплановано на 27 вересня.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ