Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48da4d6aabb6e/
Українська правда
Київ

Києву не потрібні парки?!

24.09.2008  17:23

Шевченківська райдержадміністрація планує забудову найстарішого парку міста Києва - парку загальнодержавного значення "Нивки".

"На місті парку Шевченківська районна влада планує побудувати комфортабельні будинки та офіси", - саме так прокоментував ситуацію представник Шевченківської РДА Олександр Артемчук.

"Дозвіл на вирубку парку начебто отримало ЗАТ "Радіант". За задумом архітекторів на місті парку будуть височити багатоповерхівки. Виникає логічне запитання: чи дала на такі дії дозвіл влада? І одразу відповідь: так!!!", говориться в повідомленні ініціативної групи мешканців Шевченківського району.

За словами активістів, саме Шевченківський очільник, той хто захищає киян і дітей фінансує ганебне знищення вікових дубів!

Мешканці району категорично проти забудови і своє обурення вони вже висловили на сфальсифікованих "громадських обговореннях". Тоді навіть міліція не змогла завадити стареньких бабусям висловити свою думку організаторам вирубки парку.

Активісти просять допомогти і закликають прийти 25 вересня о 19.00 на "громадські обговорення" за адресою: м.Київ, вул. Кузьминська, 4 в актову залу дитячої художньої школи. 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.