Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48da15dba58e5/
Українська правда
Київ

У Кличка хочуть, щоб слово киян стало для Київради законом

24.09.2008  14:26


Фото з сайту КМДА
У Блоці Кличка стверджують, що влада ігнорує протести киян проти неправомірної забудови у місті.  Тому депутати вимагають винести на окрему сесію Київради звернення мешканців Києва, які протягом  трьох років залишаються без відповіді влади.

Як відомо, за період з 2006 року кияни подали до Київради більше 26 проектів рішень щодо скасування неправомірних земельних відводів, зібравши на їх підтримку біля 31 000 підписів киян.

"Натомість мер Києва, який під час виборів обіцяв сприяти скасуванню незаконних забудов, протягом обох скликань Київради брутально  ігнорує волю киян", говориться у повідомленні прес-служби Блоку.

Крім того, за словами депутатів, жодна із 26 скарг столичних жителів не була розглянута.

[L]"Жодне з таких звернень не було розглянуто. Серед них адреси конфліктних забудов, як наприклад, по вул. Березняківській, пров. Гордієнка, вул. Лук'янівській, вул. Панаса Мирного. Бійок, конфліктів та протистоянь у цих місцях можна було б уникнути своєчасним розглядом громадських звернень", - коментує заступник голови фракції Наталія Новак.

Депутати Блоку Кличка наголошують, що затягування процесу розгляду цих проектів рішень порушує норми законодавства та регламент Київської міської ради.

"Ми вимагаємо від Київради розглянути місцеві ініціативи на окремому відкритому засіданні та акцентуємо увагу на неприпустимості подальшого ігнорування волі киян", - говорять у Блоці.

"Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.