Обмеження в'їзду вантажівок у столицю чинне?


В Антимонопольному комітеті України та у його київському представництві спростували повідомлення розповсюджене у ЗМІ про незаконність рішення КМДА стосовно обмеження в'їзду вантажівок у Київ.

Як відомо, у понеділок така інформація була розповсюджена з посиланням на прес-службу ЗАТ "Оболонь", повідомляє прес-служба КМДА.

"Якби Антимонопольний комітет України розглядав це питання то запросив би на засідання представників Головного управління транспорту КМДА. Оскільки такого запрошення не надходило, можна вважати розповсюджену у ЗМІ інформацію черговою неправдою, спричиненою бажанням деяких автоперевізників і надалі нехтувати правом киян на чисте повітря і вільні від заторів дороги", - зазначили у ГУ транспорту.

"Запровадження нових правил в'їзду вантажного транспорту в Київ дало позитивні результати для киян, інтереси яких покликана захищати столична влада", говориться в повідомленні.  

"Вдалося домогтися регулярності прибуття автобусів та тролейбусів на зупинки громадського транспорту. По-друге, значно знизилась кількість заторів та ДТП, особливо на мостах та площах, де раніше постійно в заторах стояли вантажівки, по-третє значно покращився екологічний стан поблизу основних магістралей", повідомляє прес-служба КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ