Київська влада шукає, хто б відремонтував підземні переходи



Київська влада хоче залучити інвесторів до реконструкції 225 підземних пішохідних переходів.

Про це йдеться в проекті рішення Київради, пише Ліга

Зокрема, пропонується реконструювати 25 переходів, що знаходяться на балансі Голосіївського дорожньо-експлуатаційного управління, 25 - Дарницького, 26 - Деснянського, 18 - Дніпровського, 31 - Оболонського.

Також пропонується реконструювати 12 переходів на балансі Печерського дорожньо-експлуатаційного управління, 5 - Подільського, 17 - Святошинського, 21 - Солом'янського, 28 - Шевченківського і 17 переходів, що знаходяться на балансі структурних підрозділів комунальної корпорації "Київавтодор".

Серед підземних переходів, які планується реконструювати, - переходи під Бессарабською площею, на перетині Хрещатика з вулицями Прорізною і Богдана Хмельницького, під Майданом Незалежності і під Євпропейською площею.

Проект рішення передбачає: доручити Головному управлінню економіки й інвестицій КМДА розробити умови залучення інвесторів до реконструкції, провести конкурси з їх залучення і укласти договори з інвесторами-переможцями.

Крім того, проект передбачає припинення всіх дій, що стосуються передачі підземних переходів у користування, до закінчення їх реконструкції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ