На Теремки-ІІ пустять тролейбус


До кінця року для мешканців мікрорайону Теремки-ІІ відкриють нову тролейбусну лінію.

Про це розповів перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, тролейбусний маршрут сполучатиме Амурську площу, де зараз будується станція метро "Васильківська", з вул. Касіяна через вулиці Трутенка, Акад. Вільямса та Маршала Якубовського.

"Нова тролейбусна лінія дозволить мешканцям мікрорайону Теремки-ІІ за короткий час дістатися до метро, зокрема, станції "Васильківська", завершення будівництва якої заплановано до кінця цього року. Роботи зі спорудження цієї тролейбусної лінії майже завершені, залишилась лише маленька ділянка, яку буде виконано одразу після завершення будівництва станції метро", - розповів Басс.

Він додав, що нещодавно запущено тролейбусну лінію на вул. Червоноармійська на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого. Окрім того, за його словами, наразі виконуються проектні роботи зі спорудження кільця тролейбусної лінії Богатирська - Петрівка, яка допоможе вирішити проблему з транспортними заторами на розі Оболонського та Московського проспектів.

До кінця року заплановано також здійснити проектування тролейбусної лінії на вул. Старонаводницькій, 5-кілометрових ліній на вулицях Володимирській та Горького до Либідської площі, і від Ленінградської площі до метро "Чернігівська".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ