Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48c689a40ce62/
Українська правда
Київ

У 2009 розпочнеться будівництво Великої Кільцевої на Облоні

09.09.2008  17:35

Київська міська державна адміністрація вирішила побудувати ділянку Великої Кільцевої дороги від проспекту Рокосовського до вулиці Багатирської в Оболонському районі.

Про це йдеться у розпорядженні Київміськадміністрації, повідомляє Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

КМДА визначила замовником розробки проекту і безпосередньо будівельних робіт комунальне підприємство "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва".

Адміністрація доручила Дирекції розробити проект в 2008 році, а до будівельних робіт приступити в 2009.

Терміни завершення будівництва в розпорядженні не вказані. Кошти на виконання робіт міськадміністрація має намір передбачити в міськбюджеті на 2009 і подальші роки. У проекті Дирекція повинна передбачити будівництво інвестиційно привабливих об`єктів.

Велика Кільцева дорога сполучає Дніпропетровське і Гостомельське шосе і складається з вулиці Заболотного, Окружної дороги (від Одеської площі до проспекту Перемоги) і проспекту Палладіна.

Як відомо, у листопаді 2007 року Київрада затвердила програму будівництва і реконструкції дорожньо-транспортних об`єктів на 2007-2011 роки, запланувавши реконструкцію 27 доріг і будівництво 12 нових доріг, серед яких і ділянка Великої Кільцевої дороги.
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.