Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48c506926daf8/
Українська правда
Київ

У Черновецького ще подумають, чи підвищувати плату за проїзд

08.09.2008  14:03

Доцільність підвищення плати за проїзд у комунальному транспорті буде вирішуватися спеціальною робочою групою, до якої увійдуть представники усіх фракцій Київради, а також транспортники.

Про це у понеділок після зустрічі з комунальними транспортниками повідомив секретар Київради Олесь Довгий, повідомляє прес-служба КМДА.

Поспілкувавшись під стінами мерії з пікетувальниками, Довгий запевнив, що міська влада розуміє проблему розвитку столичного громадського транспорту.

"Переконаний, що транспортне питання - це питання безпеки життєдіяльності міста та його мешканців, тому нехтувати і занедбувати його вкрай небезпечно і злочинно", - наголосив він.

[L]"Транспортна проблема в Києві - це питання, яке не має і не може мати якогось одного політичного забарвлення, воно об'єднує всі політичні сили. А це найбільша запорука, що рішення, які прийматимуться у цьому питанні будуть справедливими та скерованими на покращення ситуації, а не задоволення окремих інтересів", - підкреслив Довгий.

Він зазначив, що у понеділок розпочалися консультації з усіма фракціями Київради щодо цього питання.

"Найпізніше завтра я підпишу розпорядження про створення робочої групи, до якої увійдуть представники усіх фракцій Київради і транспортники. Жодного кроку не буде зроблено без детального опрацювання та аналізу проблеми, без врахування інтересів як транспортників, так і пасажирів", - зауважив Довгий.

"Наша спільна мета - зробити столичний транспорт відповідним до європейських стандартів - комфортним, безпечним, якісним та доступним як для мешканців міста, так і його численних гостей", - зазначив секретар Київради.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.