Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48c4f1b9c220a/
Українська правда
Київ

Киянам на вихідних дадуть олімпійський урок

08.09.2008  12:34


Фото www.epochtimes.com.ua

13 вересня на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик з 11:00 до 18:00 відбудеться Всеукраїнський олімпійський урок.

Такий урок буде проведено за ініціативи Національного Олімпійського Комітету України, повідомляє прес-служба КМДА.

Відповідальність за організацію та проведення відкритого Всеукраїнського олімпійського уроку взяв на себе НОК.

Під час Олімпійського уроку на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик будуть розміщені майданчики, на яких відбуватимуться тренування, ігри, змагання тощо.

На цих майданчиках будуть представлені такі види спорту як футбол, фехтування, сквош, шашки та шахи, боротьба (вільна і греко-римська), дзюдо, тхеквондо, бадмінтон. А також легка атлетика, теніс, художня гімнастка, спортивна гімнастика, бокс, гандбол, бейсбол, софтбол, стрітбол, волейбол, хокей на траві, велоспорт,  ролики та скейт.

"У рамках Олімпійського уроку з 7 по 14 вересня 2008 року в столиці відбуватимуться Дні відкритих дверей на усіх спортивних спорудах, урочисті зустрічі з учасниками, переможцями та призерами літніх і зимових Олімпійських, Параолімпійських та Дефлімпійських ігор, провідними спортсменами, тренерами, фахівцями та ветеранами фізичної культури і спорту", - сказав заступник мера Віталій Журавський.

Крім того, за його словами, у всіх столичних школах відбудеться відкритий Олімпійський урок в рамках Олімпійського тижня, що також відбуватиметься з 7 по 14 вересня 2008 року.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.