У столиці збільшать кількість автобусів і піднімуть проїзд до гривні


З 5 вересня поточного року відкривається новий маршрут автобуса до центральної частини міста.

Про це розповів перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА

За його словами, новий автобусний маршрут № 8ТР "Вулиця Смілянська - площа Льва Толстого" працюватиме в експресному режимі. На маршруті у робочі дні працюватимуть 12 автобусів з інтервалом руху 6 хвилин.

Крім того, подовжується траса руху тролейбусних маршрутів № 8 та № 17 до площі Льва Толстого та збільшується їх кількість. Це дозволить скоротити інтервал руху удвічі.

"Завдяки цьому підвищиться безпека та комфортність перевезень, збільшиться провізна спроможність комунального транспорту вдвічі, що зробить маршрути привабливішими для пасажирів району", говориться в повідомленні. 

Для більшої швидкості руху і зменшення часу сполучення на автобусному маршруті №8ТР передбачено тільки 14 зупинок, а саме: "Вул. Смілянська", "Гуртожиток", "Вул. Донецька", "Дитячий садок", "Севастопольська площа", "Вул. Освіти", "Площа Перемоги", "Ст. м. "Університет" (у зворотному напрямку "Вул. Франка"), "Бессарабська площа" та "Площа Льва Толстого". 

Вартість проїзду в експресному маршруті буде складати лише 1 грн. та надаватимуться пільги на проїзд згідно із законодавством. 

Як відомо, в травні та серпні цього року на трасі руху тролейбусних маршрутів №37 "Ст. м. "Лісова" - вул. Милославська" і № 46 "Ленінградська площа - вул. Милославська" вже було організовано роботу експресних автобусних маршрутів № 37ТР та №46 ТР.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ