У жителів Троєщини запитають, куди краще пускати електричку


Для покращення транспортного сполучення жителів Троєщини з правим берегом столичний мер Леонід Черновецький доручив провести опитування серед мешканців житлового масиву щодо поліпшення руху громадського транспорту.

Про це розповів перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА

"Зараз ми активно розробляємо заходи для удосконалення руху громадського транспорту, які забезпечать зменшення заторів і безпечний рух на Московському мосту. Зокрема, плануємо організувати в години пік роботу міської електрички", -  сказав Басс.

За його словами, такий вид транспорту значно покращить сполучення між Троєщиною і правим берегом.

"Причому організувати зручний маршрут допоможуть нам самі кияни", - зазначив Басс. 

Столична мерія вирішила запитати думки киян, як краще та зручніше організувати рух міської електрички, аби це було зручно та комфортно для пасажирів.  

Заступник мера розповів, що опитування розпочалось у середу, 3 вересня, у Деснянському районі і триватиме до 7 вересня 2008 р. У цей час до киян на зупинках громадського транспорту, біля супермаркетів, ЖЕКів, поліклінік можуть звернутися інтерв'юери АЦ "Соціоконсалтинг" з проханням дати відповіді на запитання анкети.

"Всього планується опитати 1500 мешканців Києва - пасажирів громадського транспорту, маршрути якого з'єднують житловий масив Троєщина з правим берегом", - повідомив Басс. 

У пасажирів поцікавляться: у який час їм зручніше користуватись електричкою, до яких кінцевих зупинок їхатимуть пасажири, якими маршрутами громадського транспорту вони користуються зараз тощо. 

Столична влада запевнила, що думка мешканців буде обов'язково врахована під час прийняття остаточного рішення щодо запровадження міської електрички, нових маршрутів і графіку громадського транспорту на Троєщині.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ