Черновецький розкрив рота на Верховну Раду



Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що присутність і робота блоку його імені у Верховній Раді здатні демократизувати політичні процеси.

Про це він заявив журналістам, повідомляють "Українські новини".

"З появою моєї політичної сили у парламенті багато політичних процесів буде демократизовано", - сказав Черновецький.

За його словами, після позачергових виборів у Києві регіональна політична структура його блоку стала сильнішою і впевненішою. У зв'язку з цим Блок Черновецького має претензії на участь у виборах Ради.

Мер вважає, що його команда в особі мера і його замів - найкраща в Україні. Черновецький зазначив, що про це свідчить щорічне зростання міськбюджету і здатність піклуватися про малозабезпечених.

Разом з тим він додав, що зараз з ним і його ідеологією ведеться боротьба з метою не допустити його у вищі ешелони влади. Водночас мер не уточнив, хто саме йому перешкоджає.

Крім того, Черновецький засудив нинішній склад Ради і її останні рішення, які ліквідують деякі повноваження президента.

На його думку, багато хто з нинішніх політиків не читали Конституцію і не дотримуються її норм у частині неприпустимості узурпації державної влади.

Однак він упевнений, що Київська влада зможе залишитися осторонь загальнонаціональної політики.

Як відомо, у травні тодішній кандидат у депутати Київської міської ради від блоку Віталій Журавський заявляв, що Блок Леоніда Черновецького розраховує на участь у чергових виборах Верховної Ради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ