Маршрутки більше не подорожчають



Чергове підвищення цін не змусило себе довго чекати - у перший день осені в столиці підскочили ціни на маршрутки!

Тепер, щоб проїхатися в "богданові", потрібно відшукати в кишені додаткові 50 копійок, пише "Комсомольська правда". 

Пасажири в шоці від несподіваного стрибка.

"Чого це ви вирішили улаштувати нам "свято" у День знань?" - огризалися в понеділок пасажири, дістаючи додаткові копійки з гаманців.  

"Так ми за тиждень вас попереджали! Листок з інформацією вже і пожовкнути встиг!" - відповідали водії.

Дійсно, папірець формату А4 криво приклеєний в правому куті на автомобільній панелі. На ньому друкованими літерами ПП у черговий раз просить вибачення у киян і повідомляє, що надалі прийдеться платити більше. Утім, більшість пасажирів тривожне оголошення бачать уперше.

За словами пасажирів, скоріше за все попередження приклеїли лише 1 вересня, адже люди щодня їздять на роботу, і ніхто нічого не бачив.

Проте і від проїзду ніхто не відмовився. Люди кажуть, що їхати-то треба, тому навіть підвищення цін не змусить відмовитися від цієї послуги.

За словами замдиректора ПП "Парк" Володимира Призя, підвищувати тариф треба було давно.

"Нам теж неприємно просити в пасажирів додаткові гроші. Ми починали працювати з 50 копійок за проїзд. Але тоді стільки коштував і літр палива! Не говорячи про запчастини. Тепер подивіться, скільки коштує бензин. Ми як могли утримували ціну в 2 гривні. Але далі такої можливості немає", - сказав Призь.

У той же час замдиректора ПП "Парк" запевняє, що цього року підвищувати ціну більше не планують.

За словами підприємця, усе, що діється сьогодні на ринку, стосується і перевізників. Тому якщо вартість палива стрибне до 10 грн., це, звичайно ж, вплине на проїзд. А якщо бензин подешевшає, бізнесмени обіцяють знизити тариф.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ