НСК "Олімпійський" демонтують до 5 вересня



Фото з сайту Міністерства сім'ї, молоді і спорту
Холдингова компанія "Київміськбуд", що виступає генпідрядчиком демонтажних робіт на НСК "Олімпійський", планує завершити демонтажні роботи до 5 вересня цього року.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства сім'ї, молоді і спорту.

За словами заступника Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Драч, демонтажні роботи на стадіоні ведуться силами українських компаній. 

Зокрема, станом на 28 серпня  2008 року згідно з графіком першочергових робіт, фахівцями ВАТ "Мостобуд" демонтовано чашу олімпійського вогню, 2 світло-інформаційних табло, вагою 57 тонн кожне,  83 тисячі пластикових сидінь, освітлювальну опору №1 (висота 100 м, вага - близько 300 тонн).

Також тривають роботи з демонтажу освітлювальної опори №2, репортажно-інформаційного комплексу НСК "Олімпійський".

З 14 серпня 2008 року генеральний підрядник демонтажних робіт холдингова компанія "Київміськбуд" розпочала демонтаж бетонних конструкцій першого ярусу стадіону.

У демонтажних роботах постійно беруть участь 150 робітників та 20 одиниць автомобільної техніки, в тому числі 12 кранів.

У Міністерстві відзначають, що роботи ведуться з випередженням графіку - ″Київміськбуд" планує виконати свій обсяг робіт за 25 днів, замість 60.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ