До Черновецького прийдуть за обіцяним


28 серпня, о 8.30 перед приміщенням Київської міської ради відбудеться пікет з вимогою до депутатів дотриматись обіцянок та скасувати рішення про протизаконні землевідводи у столиці.

Про це йдеться в повідомленні громадської ініціативи "Збережи старий Київ".

За словами активістів, кияни неодноразово отримували обіцянки вирішити проблему хаотичної забудови столиці, в результаті якої погіршуються умови життя мешканців окремих мікрорайонів, порушується архітектурний ансамбль міста.  

"Так, після заяви Леоніда Черновецького, що рішення про виділення землі на території Жовтневої лікарні буде скасовано, три комісії Київради зробили подання про винесення цього питання на розгляд сесії. Проте його так і не було включено до порядку денного", говориться в повідомленні.

Така ж сама ситуація і з іншими ділянками. Як відзначають активісти, не дочекалися рішення про призупинення будівництва висотки і на вул. Мазепи, 11а,  хоча представник мера Казбек Бектурсунов обіцяв зробити усе можливе.

"Нещодавно мер пообіцяв також ужити заходів щодо зупинення будівництва за адресою вул. Ахматової, 41-43. Марно чекають на увагу від влади мешканці десятків інших проблемних точок по всьому Києву", говориться повідомленні.

За словами активістів, вони прийдуть вимагати обіцяне.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ