На Софіївській знову буде ковзанка



На Софійській площі встановлять ковзанку під відкритим небом.   

Відтепер тимчасову льодову ковзанку встановлюватимуть з грудня по березень кожної зими аж до 2015 року, заявив заступник мера Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА

"Минулого року ми вперше встановили під відкритим небом ковзанку, яку дуже полюбили кияни. Цього року до нас звернулася Федерація хокею України з пропозицією встановлювати такий льодовий майданчик кожної зими. Звичайно ми підтримали ініціативу, і, принаймні до 2015 року", - сказав Журавський.

За його словами, кожної зими на Софійській площі буде ковзанка, на якій відбуватиметься спортивно-розважальна акція "Всі зірки на льоду".

Крім того, на ковзанці, звичайно, проводитимуться масові катання на ковзанах киян і гостей міста, показові виступи відомих фігуристів та хокеїстів України, вихованців дитячо-юнацьких  спортивних шкіл міста з хокею та фігурного катання.

Заступник голови КМДА зауважив, що з міського  бюджету фінансуватимуться лише витрати, пов'язані з проведенням спортивно-масових заходів, для яких на цей рік запланували 580 тис. грн. Все, що виходитиме за рамки визначеної суми, сплачуватимуть залучені спонсори. 

"На цей раз відповідальність за встановлення, функціонування та монтаж тимчасової льодової ковзанки з проведенням спортивно-масових заходів взяла на себе Федерація хокею України", - додав Журавський. 

Відповідно до розпорядження КМДА постачання та відбір води для ковзанки має забезпечити ВАТ "АК "Київводоканал". Цілодобову охорону ковзанки та громадського порядку забезпечуватиме Головне управління МВС України в м. Києві, а чергування карет швидкої допомоги забезпечить Головне управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ