У Черновецького попередили, що водіям створять проблеми



Фото 3school.te.ua
У столиці в зв'язку з проведенням капітального й поточного ремонтів та будівництва на автошляхах міста передбачаються обмеження руху вулицями Києва у період з 19 до 21 серпня 2008 року. 

Зокрема обмежать рух на одну смугу Московським проспектом на ділянці від вул. О.Теліги до вул. Богатирської - з 8 до 15 години, повідомляє прес-служба КМДА.

Також на проспекті Маяковського на ділянці від вул. Драйзера до вул. Сабурова - з 9 до 17 години часткове обмеження (перекриття однієї смуги).

Одну смугу перекриють на Південному мостовому переході (з 21 до 6 години) та вул. Велика Житомирська на ділянці від Михайлівської площі до Львівської площі - з 21 до 6 години. Повне перекриття цієї ділянки дороги буде в ніч з 19 на 20 серпня з 22 до 6 години.

Частково обмеженим буде рух на вул. Лисенка на ділянці від вул. Б.Хмельницького до вул. Ярославів Вал - з 8 до 17 години, а також на вул. Голосіївська на ділянці від Голосіївської площі до вул. О.Кошового - в ніч з 20 на 21 серпня з 19 до 6 години. 

Крім того, за повідомленням КП "Київпастранс", у зв'язку з влаштуванням асфальтобетонного покриття по вулиці Великій Житомирській, рух тролейбусних маршрутів №№ 16, 18 на дільниці від станції метро "Лук'янівська" до станції метро "Майдан Незалежності" буде припинено з 21 години 30 хвилин 19 серпня до 5 години 00 хвилин 20 серпня.

На вказаний період тролейбуси №№ 16, 18 курсуватимуть за маршрутом до станції метро "Лук'янівська".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ