Київська ДАІ посилила контроль технічного стану маршруток



Фото www.autocentre.ua
У столиці введені додаткові заходи з контролю технічного стану транспортних засобів перевізників на міських маршрутах. 

Про це заявив перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, додаткові заходи з контролю технічного стану введені у зв'язку з пожежею маршрутки, яка проїжджала через Київ минулого тижня.

"Маршрутка, що згоріла у Києві, належала транзитному, а не міському маршруту, оскільки вона не стояла на обліку КП "Київпастранс" чи іншого київського перевізника. Щоб уникнути подібних інцидентів, наразі посилено контроль інспекторів ДАІ технічного стану автомобілів усіх перевізників міста", - сказав Басс.

Окрім того, за його словами, найближчим часом буде значно піднятий рівень якості пасажирських перевезень у місті. Такий результат планують досягнути, запровадивши жорсткий конкурс на визначення міського перевізника. 

Як відомо, КМДА готує умови для конкурсу на визначення перевізників на міських маршрутах, який дозволить впровадити нові стандарти громадського транспорту у місті.

Зокрема, планується підвищити вимоги до технічного стану автомобілів, кваліфікації водіїв, а також передбачено інтеграцію транспортних засобів в автоматизовану систему диспетчерського управління громадським транспортом.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ