Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48a98b5f7a584/
Українська правда
Київ

"Олімпійський" виключать зі списку найбільш ризикованих об'єктів Євро-2012?

18.08.2008  17:46

Віце-прем'єр міністр Іван Васюник сподівається на виключення Європейським союзом футбольних асоціацій НСК "Олімпійський" зі списку найбільш ризикованих об'єктів при підготовці до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це він заявив журналістам у понеділок, повідомляють "Українські новини".

На його думку, УЄФА вважає НСК "Олімпійський" найбільш ризикованим за темпами підготовки до ЧЄ-2012 року об'єктом, що відноситься до компетенції України.

Однак віце-прем'єр зазначив, що з початку липня, коли була створена міжвідомча робоча група з реконструкції "Олімпійського", пророблений великий обсяг роботи, затверджено графік реконструкції, обраний головний проектувальник - німецька GMP, а демонтажні роботи на стадіоні ведуться з випередженням графіка.

"Цей прогрес, ми очікуємо, дасть можливість експертам УЄФА рекомендувати прийняти рішення про виключення НСК "Олімпійський" із зони дуже високого ризику", - сказав Васюник.

Він зазначив, що інформація про хід реконструкції буде представлена інспекторам УЄФА 19 серпня.

Васюник додав, що демонтажні роботи на стадіоні повинні завершитися в жовтні разом з демонтажем ТРЦ "Троїцький".

Як відомо, Державне підприємство "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" (Київ) підписало договір з архітектурним бюро GMP von Gerkan, Marg und parthner (Німеччина) про проведення робіт з реконструкції спорткомплексу.

Київська міська державна адміністрація призначила замовником робіт з демонтажу недобудованого будинку ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" Головне управління капітального будівництва Києва.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.