У Києві відкрилась експозиція картин "ню сюїта"



Одне з полотен Дмитра Корсуня. Фото - з www.koktebel.ua/ru/land/news/id12

Картини українського художника "з шармом французького імпресіонізму" показуватимуть у галереї "Ірена" з 14 серпня до 17 вересня

Звуть цього художника Дмитро Корсунь. Його нова серія робіт складається з полотен, на яких митець втілив свої враження від побаченого.

"А що може вразити чоловіка якнайкраще? Звичайно жінки. Їх Дмитро Корсунь і написав на 20 полотнах", - пише "Хрещатик" із посиланням на радіо "Київ 98 FM" .

За словами самого художника, "це невеличкі роботи, вони, як правило, писались за один сеанс". Формат робіт - 24х30, 24х35 - середня величина.

"Вони об'єднані циклом ню сюїта, така от подача. Це полотно, олія. Щось протягом року я писав, навіть зараз пишу. В мене виставки раз в рік, але я ню ще не виставляв. Якось йшли роботи на виставках, але тематично об'єднані під гаслом, такого ще не було", - сказав Корсунь.

Між тим, у галереї "Шарм" до 29 серпня можна буде переглянути натюрморти чотирьох українських художників.

На спільній виставці зібрали роботи Юрія Вінтаєва, Віктора Єфименка, Сергія Зорка та Сергія Полякова.

"Ця когорта художників пише картини в кращих традиціях реалізму та імпресіонізму. Проте, як годиться для кожного майстра пензля, всі вони мають власні авторські техніки", - зазначає радіо "Київ-ФМ".  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ