Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48a40cc4ed278/
Українська правда
Київ

Через спеку заборонено рух великовантажного транспорту

14.08.2008  12:45


Фото с www.foton-trade.ru
У зв'язку з тривалою спекотною погодою і подальшим очікуванням температури повітря в Києві від +28 0С і вище, заборонено рух великовантажного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн всіма вулицями міста.

В тому числі, заборонено і пересування визначеними для руху транзитного вантажного транспорту, повідомляє прес-служба КМДА із посиланням на КК "Київавтодор". 

Заборона діє на виконання вимог, передбачених розпорядженням Київської міської державної адміністрації "Про додаткові заходи щодо впорядкування руху вантажного автотранспорту в місті Києві".  

Відповідні заходи на вуличній мережі міста здійснюються і контролюються нарядами дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції столиці.

Як зазначається у повідомленні, рух великовагового транспорту вулицями міста у спекотний період значно пошкоджує асфальтобетонне покриття. Утворюється колійність та напливи на дорогах, що створює негативні умови пересування для усіх учасників дорожнього руху і впливає на його безпеку.

Тому міська влада та комунальна корпорація "Київавтодор" звертаються до автоперевізників із проханням з розумінням поставитися до проблеми, яка виникла.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.