У телеканалу "Київ" - новий генпродюсер



Фото ura-inform.com

Новим генеральним продюсером муніципального телеканалу "Київ" (Київський Медіа Холдинг) призначено Андрія Бенкендорфа.

Як повідомляє прес-служба ТРК "Київ", у середу опівдні нового генпродюсера представили колективу телеканалу.

Представляючи Бенкендорфа, в.о. директора телеканалу "Київ" Дмитро Джагніров повідомив, що той прийшов на телеканал разом зі своєю невеличкою командою, яка органічно віллється до нинішнього колективу телеканалу.

У свою чергу новий Бенкендорф наголосив, що метою його приходу є підвищення конкурентоспроможності телеканалу "Київ", досягнення його творчих і комерційних успіхів.

Звертаючись до своїх нових колег наприкінці наради, відомий кінорежисер сказав: "Я худий, але не злий, - і додав після паузи, - але справедливий".

Говорячи про призначення Бенкендорфа генпродюсером телеканалу "Київ", керівник Київського Медіа Холдингу, радник мера Києва Казбек Бектурсунов підкреслив, що після того, як муніципальні ЗМІ довели свою ефективність, все більше відомих людей говорять про бажання приєднатися до створення потужного столичного медіа-холдингу.

"Сьогодні ми проводимо серед них ретельний відбір та вже незабаром заявимо про нові кадрові призначення", - повідомив Бектурсунов, додавши, що вітає Бенкендорфа з приходом до Київського Медіа Холдингу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ