Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4896e993a42e0/
Українська правда
Київ

У столиці викрили підпільний цех з виготовлення коньяку

04.08.2008  14:35


У Солом'янському районі столиці оперативники відділу державної служби по боротьбі з економічними злочинами припинили діяльність підпільного цеху по виготовленню фальсифікованого коньяку, начебто виготовленого відомим об`єднанням "Тиса".

Незаконне виробництво влаштували у занедбаному приватному будинку на околиці Києва троє кавказців, повідомляє ЦГЗ ГУ МВС.

Під час відпрацювання території Солом'янського району оперативники отримали інформацію про те, що у приватному секторі з'явився підпільний цех, у якому спритники виготовляють фальсифіковані горілчані напої.

Оскільки за подібне виробництво передбачено кримінальну відповідальність, для огляду та документування місця, де містився цех, з райуправління прибула слідчо-оперативна група.

При огляді кімнат міліціонери виявили 40-літровий молочний бідон з рідиною бурого кольору, яку покупці мали вжити як коньяк, підготовлені до закатки кришки, порожні коньячні пляшки та тисячу упакованих у картонні скрині та підготовлених до продажу пляшок з наклеєними марками акцизного збору.

Справжність цих різнокольорових папірців також викликає сумнів. Наразі встановлено, що будинок, в якому працював підпільний цех, у господаря орендували троє чоловіків кавказької зовнішності.

Спритних виробників-фальсифікаторів активно розшукують. Їм інкримінується стаття кримінального кодексу про випуск та реалізацію недоброякісної продукції. Одночасно встановлюються місця реалізації фальсифікату та особи, які були причетними до цього бізнесу.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.