У столиці викрили підпільний цех з виготовлення коньяку



У Солом'янському районі столиці оперативники відділу державної служби по боротьбі з економічними злочинами припинили діяльність підпільного цеху по виготовленню фальсифікованого коньяку, начебто виготовленого відомим об`єднанням "Тиса".

Незаконне виробництво влаштували у занедбаному приватному будинку на околиці Києва троє кавказців, повідомляє ЦГЗ ГУ МВС.

Під час відпрацювання території Солом'янського району оперативники отримали інформацію про те, що у приватному секторі з'явився підпільний цех, у якому спритники виготовляють фальсифіковані горілчані напої.

Оскільки за подібне виробництво передбачено кримінальну відповідальність, для огляду та документування місця, де містився цех, з райуправління прибула слідчо-оперативна група.

При огляді кімнат міліціонери виявили 40-літровий молочний бідон з рідиною бурого кольору, яку покупці мали вжити як коньяк, підготовлені до закатки кришки, порожні коньячні пляшки та тисячу упакованих у картонні скрині та підготовлених до продажу пляшок з наклеєними марками акцизного збору.

Справжність цих різнокольорових папірців також викликає сумнів. Наразі встановлено, що будинок, в якому працював підпільний цех, у господаря орендували троє чоловіків кавказької зовнішності.

Спритних виробників-фальсифікаторів активно розшукують. Їм інкримінується стаття кримінального кодексу про випуск та реалізацію недоброякісної продукції. Одночасно встановлюються місця реалізації фальсифікату та особи, які були причетними до цього бізнесу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ