Кличко впевнений, що його депутатів пряниками не переманиш



Фото з сайту www.klichko.org
Голова фракції блоку свого імені у Київській міській раді Віталій Кличко виключає розпад своєї фракції.

"У мене є тверда впевненість, що будь-які спроби розгойдати фракцію і заманити пряниками якогось депутата приречені на провал", - сказав Кличко.

Разом з тим, він зазначив, що з боку оточення мера Києва Леоніда Черновецького були спроби, спрямовані на розкол фракції, і не виключив, що у майбутньому ці спроби відновляться.

Однак Кличко впевнений, що депутати його блоку не ставлять перед собою мети одержати від влади які-небудь дивіденди у вигляді посад або земельних ділянок, повідомляють "Українські новини".

"Адже продавшись за певну ціну, він сам собі на лобі напише цю ціну. А Київрада надто маленька, щоб це сховати під ковдрою", - вважає Кличко.

Також він нагадав, що 7 депутатів попереднього скликання, що вийшли із фракції блоку Кличка, не змогли приєднатися до якої-небудь фракції, а потім залишилися поза київською політикою.

Як відомо, за результатами виборів Київради у травні блок Кличка одержав 15 місць у раді.

У березні 2006 року у Київраду пройшли 14 депутатів від блоку Кличка, однак згодом 7 з них вийшли з фракції, одержавши різні посади у Київміськадміністрації, і приєдналися до більшості, що підтримує Черновецького.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ