Тепло у Київ прийде 1 жовтня



Фото mau.ru
Цього року підключення до опалення у столиці розпочнеться 1 жовтня.

Про це на засіданні штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 рр. заявив перший заступник мера Анатолій Голубченко, інформує прес-служба КМДА.

"Ми маємо розпочати включення опалення в місті 1 жовтня. До 15 жовтня мають бути підключені всі житлові будинки. Необхідно скласти графік черговості підключення опалення в місті, аби контролювати цей важливий процес", - сказав Голубченко.

Начальник Головного управління палива, енергетики та енергозбереження Олексій Демидов заявив, що до 1 жовтня всі підприємства та житлове господарство будуть готові до того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон.

"На сьогоднішній день усі роботи йдуть по плану. Сьогодні житловий фонд готовий до зими на 35-36%, енергетичне господарство підготовлене на 60%. Ми завершуємо випробування теплових мереж", - сказав Демидов.

На наступне засідання штабу, за його словами, має бути підготовлений графік черговості підключення опалення в будинках.

Демидов розповів, що в першу чергу традиційно опалення буде підключене в пологових будинках, дитячих лікувальних закладах, дитячих садочках, школах та лікарнях.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ