Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/489166d5f2925/
Українська правда
Київ

Київ залучить інвесторів для будівництва нових паркінгів

31.07.2008  10:16


Фото turizm.lib.ru
Київська міська державна адміністрація вирішила залучити інвесторів до будівництва 3-х підземних й 2-х підземно-наземних паркінгів у центрі Києва.

Про це повідомляють "Українські Новини" з посиланням на прес-службу Київміськадміністрації.

Адміністрація планує побудувати підземні паркінги під площею Франка в Печерському районі, по вулиці Володимирській між будинками №48 й 50 і на перетині вулиць Володимирської, Десятинної й Андріївського узвозу в Шевченківському районі.

Підземно-наземні паркінги планується побудувати по вулиці Тарасовій у Шевченківському районі й на перетині вулиць Боженка й Лабораторної в Голосіївському районі.

КМДА має намір вибрати інвесторів будівництва на конкурсах. У зв'язку із цим вона доручила комунальному підприємству "Київське інвестиційне агентство"  розробити техніко-економічні показники об'єктів і подати їх на затвердження містобудівній раді Києва.

Після цього Головне управління економіки й інвестицій повинне підготувати умови проведення інвестконкурсів на будівництво цих об'єктів.

Як відомо, у травні адміністрація вибрала інвесторів будівництва 4-х підземних паркінгів: під проїзною частиною вулиці Терещенківської - компанію "Стандартбуд", під площею Лесі Українки - "Спецпромторг", під вулицею Хмельницького (від Хрещатика до Пушкінської) - "Пластик медіа Україна", під Спортивною площею - "Орбітаплюс-V".

У травні 2007 року Київрада вирішила виставляти на інвестиційні конкурси готові проекти з повним пакетом дозвільної, погоджувальної й проектної документації.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.