Міс світу – 2008 оберуть у Києві



4 жовтня 2008 року в столичному Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться фінальна частина 58-го конкурсу краси "Міс Світу".

Про це заявив заступник мера Віталій Журавський після зустрічі з власницею та Президентом конкурсу "Міс Світу" Джулією Морлі, повідомляє прес-служба КМДА.

"Нагода провести фінал конкурсу "Міс Світу" випала Україні вперше. Це в першу чергу пропаганда Києва, пропаганда України,  можливість презентувати всьому світу наше місто. Шоу дивитиметься понад  2,5 млрд. осіб у світі. Більше того, Київ прийматиме представників 150 країн світу цієї осені і ми раді, що до столиці України прибуде стільки туристів", - сказав Журавський.

Джулія Морлі наголосила, що головним чином успіх проведення в Києві "Міс Світу" гарантуватиме привітність киян, їх уміння створити справжню родинну атмосферу.

"Для нас важливо показати всьому світу колорит України, гостинно прийняти представників з усіх країн та продемонструвати їм дружню та злагоджену роботу єдиної команди конкурсанток, організаторів конкурсу та киян. Адже ті туристи, які прибудуть до України на конкурс, зроблять вагомий внесок в економічний розвиток країни", - сказала Джулія Морлі.

Вона також додала, що одним з основних завдань конкурсу буде показати всьому світу унікальні принади Києва, принади України. Щодня, в супроводі команди телевізійників, конкурсантки відвідуватимуть різні цікаві місця. За їх життям 24 години на добу спостерігатиме весь світ.

"Перш за все нас цікавить не архітектура та визначні місця, а люди ­- звичайні молоді хлопці та дівчата, жінки та чоловіки, що живуть тут, працюють, відпочивають. Молоді жінки України і, зокрема, Києва дуже цікаві. Вони реалізують себе в абсолютно різних сферах - медицині, культурі, комп'ютерних технологій, архітектурі та багато іншого", - сказала Морлі.

Президент конкурсу переконана, що "Міс Світу" - чудова можливість налагодити дружнє спілкування між Україною та світом.

"Весь світ буде мати нагоду бачити, що роблять дівчата-конкурсантки щодня. Ми робимо все, аби зробити цей конкурс, що відбуватиметься впродовж місяця величним шоу. Ми маємо бути однією згуртованою командою, аби показати всьому світу, що таке Україна", - наголосила Джулія Морлі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ