Хто на черзі запасатися тазиками?



Фото www.x-top.org
З 5 серпня 2008 р. в Києві буде проводитись випробування теплових мереж ТЕЦ-5, через що буде припинено гаряче водопостачання частини будинків у шести районах міста.

Як повідомляє прес-служба АЕК "Київенерго", з 5 до 19 серпня жителі Голосіївського, Печерського, Дарницького районів залишаться без гарячого водопостачання.

Окрім того з 5 до 26 серпня не буде гарячої води у Шевченківському, Подільському, Святошинському районах.

Випробувальні зони теплових мереж, за даними "Київенерго" розміщені в межах вулиць Ревуцького, Вишняківської, Крушельницької, Гмирі, проспекту Бажана, Дніпровської набережної, вулиці Ахматової, проспекту Григоренка, вулиць Драгоманова, Пчілки у Дарницькому районі.

У Голосіївському районі випробувальні роботи проводитимуться в межаж залізничної колії, вулиці Саперно-Слобідської, проспекту Науки, вулиці Голосіївської, Голосіївського проспекту, вулиць Героїв Оборони, Потєхіна, Заболотного, Лятошинського, Крейсера "Аврори", Якубовського, Ломоносова, Васильківської, Стельмаха, Кустанайської, Кустанайського провулку, Червонозоряного проспекту (частково), вулиць Кіровоградської, Фрометівської, Ямської, Федорова, Димитрова, Антоновича, Фізкультури та Великої Васильківської.

У Печерському районі "постраждають" вулиці Велика Васильківська, Димитрова, Анрі Барбюса, Лабораторний провулок, вулиці Літня, Щорса, Предславинська, Лумумби, Ковпака, Кудрі, Чеська, Менделєєва, Філатова та бульвар Дружби народів.

Випробувальні зони теплових мереж також будуть розміщені в межах вулиць Академіка Туполєва, Стеценка, Маршала Гречка, Котовського, Тираспольської Саратовської, Салютної, Бауманської, Черкаської, Толбухіна, Калинової, провулку Баумана, вулиць Уссурійської, Цюрупинської, Бабушкіна, Щербакова, проспекту Перемоги (Святошинський, Подільський, Шевченківський райони).

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подавання гарячої води затримуватиметься на час, необхідний для їх ремонту, про що "Київенерго" додатково повідомить житлово-експлуатаційні організації.

Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.

"Київенерго" попереджає, що на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можливі пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалин та викидів гарячої води на поверхню.

У разі виникнення пошкоджень тепломереж  "Київенерго" просить повідомляти за телефонами:
Дарницький район - 566-13-48, 570-33-04 ;
Голосіївський район (Теремки-1, Теремки-2, Деміївка ) - 249-47-29 , 529-88-75;
Печерський, Голосіївський райони - 528-11-69 , 272-23-73, 529-88-75;
Святошинський, Шевченківський райони - 272-23-73, 497-60-72;
Подільський район - 425-19-98, 497-60-72.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ