На Трухановому острові виявили наркотичну базу



Фото peredoza.net
Співробітники столичного Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків викрили черговий оптовий склад наркотичної отрути, звідки вона надходила до розважальних установ в Гідропарку та на Трухановому острові.

Під зберігання наркотиків використовувалося житлове приміщення на... базі відпочинку, повідомляє ЦГЗ ГУ МВС.

Раніше оперативники вже кілька разів отримували інформацію про невідомого молодого чоловіка, який постачав літні бари, дискотеки та нічні клуби одразу кількома видами наркотиків - найпопулярнішими серед так званої "золотої молоді" - екстазі, кокаїном, амфетаміном та маріхуаною.

Проте впіймати наркодилера було непросто - єдине, що було про нього відомо, це ім'я. І то навряд чи справжнє. Розповсюджувач повільної смерті поводився досить обережно, продавав свій товар лише перевіреним клієнтам.

Проте оперативникам вдалося вийти на слід зловмисника, встановити місце, де він  переховував оптові партії товару, і затримати його там же, "на гарячому".

Хлопець погребував старовинним прислів'ям, що птах ніколи не паскудить у власному гнізді, і зберігав усі таблетки, порошки та сушену травичку у своєму тимчасовому помешканні, на території однієї з баз відпочинку на Трухановому острові.

В невеличкій кімнаті виявлено 1140 таблеток екстазі, 120 грамів амфетаміну, 20 грамів кокаїну та 50 грамів маріхуани, на загальну суму за цінами "чорного ринку" понад 100 тисяч гривень.

Окрім наркотиків, там було знайдено точні електронні ваги та велику кількість пакувальних поліетиленових пакетиків - для фасування товару.

Маючи на руках таке розмаїття речових доказів порушення закону, хлопець обрав за краще дарма не викручуватися, а одразу зізнався, що наркотичні речовини призначалися для продажу на території столиці в місцях великого скупчення ледачої молоді - на тих самих дискотеках та в нічних клубах.

Як з'ясувалося в подальшому, у своїй кімнаті на базі відпочинку він не лише тримав наркотики, а й потроху приторговував звідти - можливо, якогось моменту стало ліньки вештатися з убивчим зіллям галасливими танцювальними збіговиськами...

Також було встановлено, що наркодилер є 22-річним уродженцем Київської області, звідки приїхав до Києва та поступив на роботу охоронцем бази відпочинку - для прикриття основного прибутку.

Наркоторговця затримано згідно зі статтею 263 Кодексу України про адміністративні правопорушення, товар у повному обсязі - вилучено.

Зараз відносно нього порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу "Незаконне... зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах", яка передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ