Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/487caf4d992b9/
Українська правда
Київ

"Мостобуд" відхрестився від демонтажу "Троїцького"

15.07.2008  17:08

ВАТ "Мостобуд" не займається і ніколи не займався демонтажем ТРК "Троїцький" на площі перед столичним стадіоном "Олімпійський".

Про це заявив радник голови наглядової ради ВАТ "Мостобуд" Віктор Коробков, коментуючи інформацію, що з`явилася на початку тижня в ЗМІ, повідомляє УНІАН.

14 липня одна з газет в огляді фондового ринку повідомила, що відразу після від`їзду інспекції УЄФА "Мостобуд" поновив роботи з демонтажу ТРК "Троїцький". Новина була опублікована разом з коментарями аналітика інвесткомпанії.

Коробков назвав інформацію про причетність ВАТ "Мостобуд" до демонтажу "Троїцького" помилковою.

"Інформація про те, що "Мостобуд" демонтує "Троїцький" - недостовірна. "Мостобуд" дійсно з 3 липня займається демонтажем конструкцій на НСК "Олімпійський", проте компанія проводить роботи виключно в межах національно-спортивного комплексу, при цьому кредитуючи реконструкцію головної футбольної арени Євро-2012 власним коштом", - сказав Коробков.

За його словами, до "Троїцького" ж і всього, що відбувається навколо цього об`єкта, "Мостобуд" не має ніякого відношення.

Коробков підкреслив, що автор недостовірної публікації і цитований ним аналітик не зверталися за роз`ясненнями чи уточненнями фактів до ВАТ "Мостобуд".

"Напевно, помилки завжди були і будуть. Але в різних помилок - різна ціна. В цьому разі ціна помилки висока, адже що спотворена інформація потрапила в огляд фондового ринку. А останній, як відомо, вельми чутливо реагує на публікації в ЗМІ", - зазначив радник голови наглядової ради "Мостобуду".

Як повідомлялося, 3 липня будівельна компанія ВАТ "Мостобуд" розпочала роботи з реконструкції НСК "Олімпійський", необхідні для проведення в Києві матчів Євро-2012. Вже демонтована чаша Олімпійського вогню, станом на 14 липня також демонтовано 30-тонне інформаційне табло на північній стороні стадіону.

Крім того, планується демонтувати аналогічне табло на південній стороні, а також ліхтарні щогли освітлення висотою понад 90 метрів, інформаційний для репортажу комплекс, ліфтова шахта заввишки понад 40 метрів.

На думку експертів, "Мостобуд" здатний не лише в найстисліші терміни демонтувати необхідні конструкції стадіону і прилеглі до нього об`єкти, а й реконструювати головну спортивну арену Євро-2012.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.