Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/487c9f2e8adfd/
Українська правда
Київ

МВС запровадить евакуацію без хабарів?

15.07.2008  15:59

Міністерство внутрішніх справ відпрацьовує новий підхід щодо роботи евакуаторів на столичних дорогах. За ним на штрафмайданчик може бути відвезений тільки той автомобіль, власник якого не з'явився на місце до завершення процедури евакуації.

Про це повідомив у вівторок міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на основі  результатів колегії і столичної міліції.

"Згідно з новим порядком реагування на незаконне паркування, може бути вилучений автомобіль тільки в тих власників, які не підійшли на початку вилучення автомобіля. Якщо до цього моменту вони не підійшли, машина буде завезена в центр її утримання. На місці авто, обов'язково буде прикріплено інформаційне повідомлення, де саме треба шукати автомобіль, аби ніхто не підозрював, що це є викрадення машини зловмисниками", - сказав Луценко.

Окрім цього, за його словами, служба внутрішньої безпеки МВС буде ретельно контролювати, як правоохоронців, так і працівників комунальних служб, які будуть виконувати усі операції, для унеможливлення хабарництва на місцях евакуації.

"Ми будемо нещадно карати будь-кого, хто доторкнеться до будь-якої грошової купюри", - сказав міністр.

Луценко також переконаний, що "у кожної ситуації є плюси і мінуси".

"З одного боку не можна закривати очі і нічого не робити, з іншого не можна допустити, аби комунальні служби, користуючись присутністю людей в погонах, займалися незаконними поборами", - підсумував міністр.

"Українська правда"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.