Кличко не хоче їздити у метро за 1,20 грн.



Команда Кличка не голосуватиме за нові ціни на ЖКГ та збільшення вартості проїзду у метро.

Про це у середу повідомляє прес-служба Блоку.

У Блоці Віталія Кличка переконані - переглядати тарифи в Києві не можна, доки не буде затверджена методика розрахунку. За підвищенням мер намагається приховати неефективне господарювання.

Наміри "Київенергохолдингу" збільшити розцінки за свої послуги майже вдвічі у Віталія Кличка називають неприпустимими. У такий спосіб влада і підприємства ЖКГ намагаються перекласти відповідальність за свої втрати тепла і води на киян, як це вже було під час першої каденції мера, переконані у Блоці.

"Лише за рік Черновецький встиг вдвічі підняти тарифи. При цьому, депутати Блоку Кличка тоді так і не побачили калькуляції нових цін - яким чином розраховувалися тарифи для населення, обґрунтовано не було. Подібне відбувається і зараз - економічного обґрунтування знову немає", - заявляють у Блоці.

У Кличка пропонують замість однобокого підвищення тарифів оптимізувати роботу підприємств житлово-комунального комплексу.

"І лише тоді, коли кияни платитимуть тільки за реально отримані послуги, які дійшли до їхньої квартири, компанії з тепло- та водопостачання будуть змушені зайнятися підвищенням ефективності своїх мереж", - говорять у Блоці.

Як повідомлялося раніше, голова постійної комісії Київради з питань ЖКГ, представник фракції ГАКу і голова правління ЗАТ "Київенергохолдінг" Юрій Бондар заявив, що у Києві наприкінці літа ціни на деякі житлово-комунальні послуги можуть зрости удвічі, а проїзд у метро - до 1 грн. 20 коп.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ