Кличко готовий боротися з Черновецьким



Злякавшись можливості професійного і принципового контролю з боку фракції Блоку Кличка, представники Черновецького вирішили підстрахуватись і порозкидати їх по непрофільних комісіях.

Таку думку висловили у Блоці Кличка, повідомляє прес-служба Блоку.

"Професіонали високого класу замість якісної роботи в інтересах киян мають займатися нехарактерними для себе питаннями, очевидно, це робиться для того, щоб залишити без контролю такі напрямки, як бюджетний, містобудівний, охорону здоров'я та інші сфери". - коментують у Блоці.

У Кличка переконані, що "голосування за Регламент, що суперечить чинному законодавству, згода на монополізацію Постійних комісій блоком Черновецького та бездіяльність більшості депутатів щодо реалізації передвиборчих обіцянок свідчать про домінування економічних інтересів учасників політичного процесу над їх політичними лозунгами".

Лідер Блоку Віталій Кличко відзначив, що секретар міськради неодноразово згадував, що основними засадами роботи Київради стануть демократичні принципи прозорості, відкритості та законності.

"Мабуть, саме на засадах відкритості група Черновецького вела кулуарні переговори з кожною окремою фракцією. І мабуть, саме торги на засадах прозорості дозволили відновити в Київраді "вертикаль Черновецького"", - прокоментував Кличко.

За його словами, кулуарні переговори і дрібні подачки мерії привели до відходу деяких фракцій від своїх задекларованих принципів.

"Нам довіра виборців дорожча за короткострокові політичні дивіденди - тому ми робитимемо все, щоб контролювати цю владу і змушувати її повертатися лицем до киян". - говорить Кличко.

Кличко переконує, що вони прийшли у політику надовго і будуть вчити політикум працювати на європейських засадах відкритості, а не на засадах відкритої політичної корупції.

"Ми готові до цієї боротьби, хай би якою довгою вона не була", - підсумував Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ