Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/486a282e353e9/
Українська правда
Київ

Катеринчук таки добився свого?

01.07.2008  15:50

27 червня 2008 року Солом‘янський районний суд Києва заборонив колишнім депутатам Блоку Миколи Катеринчука вчиняти дії на сесії Київради.

Таке рішення було прийняте після розгляду у відкритому засіданні заяви Миколи Катеринчука про забезпечення позову, повідомляє прес-служба Блоку

Суд заборонив колишнім депутатам Блоку Катеринчука Борису Гавриленку, Роману Ярошенку, Павлу Тесленку та Київській міській раді вчиняти певні дії, здійснювати процедурні заходи з приводу створення фракції "Блоку Миколи Катеринчука" в Київраді у формі депутатського об‘єднання.

Депутатам також заборонено використовувати у будь-яких офіційних заходах, в тому числі при проведенні пленарного засідання сесії Київради шостого скликання словосполучення "Блок Миколи Катеринчука" як назву однойменної фракції (групи), а також проголошувати на пленарному засіданні сесії Київради про створення такої фракції.

З приводу цього лідер партії Микола Катеринчук зазначив, що у Київраді треба мати узгоджену позицію і займатися справами киян.

"У Київраді ми повинні займатися не особистими питаннями, а виключно вирішенням проблем киян. Тому, до того часу, поки не буде єдиної узгодженої позиції, фракції Блоку Катеринчука у Київраді не буде", - сказав Катеринчук.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.