Велосипедисти "наїдуть" на Черновецького



Фото Дмитра Ларіна
27 червня о 17:00 перед Київською міською державною адміністрацією, що на вулиці Хрещатик, 36, відбудеться друга акція серії "Велонаїзд".

Вона, як і попередня, буде присвячена велосипедистам, що загинули та постраждали з вини порушників правил дорожнього руху та через відсутність в місті Києві велосипедної інфраструктури.

Кияни-учасники акції планують зустрітися з Київським міським головою Леонідом Черновецьким, а також його підлеглими, відповідальними за транспортну політику міста, повідомляє сайт Асоціації велосипедистів Києва. 

Активісти вже запросили їх офіційно на цю зустріч, і попросили підготувати інформацію з приводу того, що зроблено протягом останніх двох років для виконання численних обіцянок щодо облаштування в Києві велодоріжок та велостоянок.

Очікується, що на акцію приїдуть не менш як 300 велосипедистів з усіх районів міста Києва. Планується спорудження круглого столу просто неба, за яким, у присутності преси та усіх учасників акції, і відбуватиметься спілкування з очільниками КМДА.

Як повідомлялось, 21 червня 2008 р. під стінами Головуправління МВС відбулася перша акція "Велонаїзд".

Учасники вимагали від міліціонерів повного та об'єктивного розслідування кримінальних справ щодо ДТП, в яких загинули велосипедисти.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ