У Черновецького візьмуться розвантажувати і малювати на дорогах



Фото news.1plus1.ua
Міська влада створила спеціальний штаб з оперативного вирішення проблем дорожнього руху Києва.

Про це розповів перший заступник мера Денис Басс,  повідомляє прес-служба КМДА.

Основними завданнями штабу, за його словами, є не лише швидке вирішення транспортних проблем міста, але й постійний моніторинг існуючого стану дорожнього руху в столиці. Зокрема, штаб працюватиме над організацією одностороннього руху, вирішенням проблем паркування, контролем стану дорожньої розмітки тощо.

"Пріоритетом є те, що ми залучимо до штабу і працівників ДАІ, які допоможуть вчасно помітити та вирішити проблеми дорожнього руху. Зокрема, ми вирішили скасувати лівий поворот з вул. Скоропадського на вул. Червоноармійську", - зазначив Басс.

На його переконання, це дасть можливість значно розвантажити вул. Червоноармійську на ділянці від пл. Льва Толстого до вул. Хрещатик.    

За словами Басса, заплановано також розробити принципово нову схему нанесення дорожньої розмітки, яка передбачатиме нанесення на дороги знаків про повороти, окремого позначення смуг для громадського транспорту та велодоріжок .

Також обіцяють створити спеціальну моніторингову групу, що стежитиме за якістю нанесеної розмітки та дасть можливість вчасно відновити її при пошкодженні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ